
Brak w magazynie.
Powiadom mnie, gdy będzie dostępny
Sekrety dobrej kuchni
- Cena
- 32,00 zł
- Data wydania
- 1 stycznia 2011
- Format
- 170 x 235
- Oprawa
- Miękka
- Ilość stron
- 270
- ISBN
- 978-83-6174-822-9
- Dostępność
- niedostępny
Książka ta będzie nieodłączną pomocą, przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku (aczkolwiek zawiera w sobie wiele sprawdzonych i smacznych przepisów kulinarnych), lecz poradnik jak poruszać się po kuchni, nie popełniając gaf. Ideą było zebranie w jednej książce dobrych, praktycznych porad kucharskich oraz przybliżenie czytelnikowi różnych ogólnych zagadnień kulinarnych, na przykład jakie przyprawy komponują się z jakimi potrawami lub w jakim czasie najkorzystniej kupić świeże warzywo lub owoc, by nie przepłacać. Z tych sprawdzonych porad korzystać można zarówno przygotowując wytrawne dania, jak i w codziennej praktyce kulinarnej. W każdych zaś okolicznościach uczynią one gotowanie przyjemnym i smacznym.